preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zdenka Turkovića Kutjevo

Login
Kalendar
« Veljača 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Prikazani događaji

 

E-usmjeravanje

 
Lista linkova je prazna
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 25. 10. 2017.

Ukupno: 111052
Ovaj mjesec: 3542
Ovaj tjedan: 885
Danas: 5
Vremenska prognoza

"Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Šah uz školu

E-Dnevnik

Poštovani roditelji,

kako od ove školske godine papirnate razredne knjige zamjenjujemo e-dnevnikom, donosimo vam detaljne upute za korištenje aplikacije e-Dnevnik za roditelje.

Aplikaciji e-Dnevnik za roditelje možete pristupiti na adresi ocjene.skole.hr. Klikom na Prijava, na ovoj adresi prijavljuju se roditelji (desni prozor), kao i učenici (lijevi prozor).

Učenici se u aplikaciju e-Dnevnik prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom iz AAI@Edu.hr sustava. Učenici mlađih razreda te će podatke (korisničko ime i lozinku) dobiti od svojih učiteljica u prvom tjednu nastave, a učenici viših razreda podatke će dobiti na prvom satu informatike, uz upute o prijavi i pregledavanju sadržaja e-Dnevnika za učenike.

Roditelji se prijavljuju u e-Dnevnik za roditelje putem sustava e-Građani. Također, kako bi se uspješno prijavili, potrebno je da jedan ili oba roditelja dostave razredniku/ici svoj OIB.

Nakon što razrednici unesu OIB jednog ili oba roditelja u e-Dnevnik, roditelji mogu pristupiti aplikaciji, odnosno podacima o svojem djetetu koji su dostupni u aplikaciji.

Nakon uspješne prijave, aplikacija omogućava roditeljima uvid u ocjene, izostanke, osobne podatke i bilješke razrednika. Podaci su prikazani s vremenskim odmakom od 48 sati iz pedagoških razloga.

Roditelji, ukoliko to žele, mogu elektroničkom poštom dobivati obavijest o izostancima njihovog djeteta s nastave. Obavijest će biti upućena na e-mail adresu, dan nakon što je dijete izostalo s nastave. Roditelji koji žele primati obavijesti e-mailom dobiti će (na prvom roditeljskom sastanku) od razrednika/ca obrazac koji će popuniti i potpisati te tako dati suglasnost o primanju obavijesti o izostanku djeteta. Informacije je moguće dobivati na e-mail adrese jednog ili oba roditelja. Ukoliko promijenite mišljenje oko dobivanja e-maila s informacijom o izostancima Vašeg djeteta ili ste promijenili e-mail adresu, molimo Vas da o tome obavijestite razrednika.

Detaljne upute (za učenike i roditelje) o prijavi i korištenju aplikacije e-Dnevnik za učenike i roditelje nalaze se u nastavku:

Upute za korištenje E-Dnevnika

 

preskoči na navigaciju