2020-12-04 12:56:00

Sveti Nikola darivao učenike!

Iako je blagdan sv. Nikole u nedjelju, u školi smo ga obilježili danas. Vesela i nasmiješena učenička lica svojim dolaskom u učionicu dodatno je obradovao Sveti Nikola koji je darivao svu djecu prigodnim poklonima. Dolaskom krampusa neki su se učenici nakratko bili uplašili, ali ga je Sveti Nikola uspio smiriti i dovesti u red. Učenici su Svetog Nikolu nagradili pljeskom i prigodnim pjesmama uz obećanje da će biti dobri, vrijedni i marljivi u školi i kod kuće i cijelu slijedeću godinu. Tako nam je na lijep način započeo prosinac – mjesec darivanja. 

Učenici prvih razreda ovaj tjedan su dobili još poklona, darivali su ih djelatnici MUP-a s reflektirajućim prslucima. 

Za vas, sve ostale čitatelje, još jednom podsjetnik da pripremite i ulaštite vaše čizmice sutra navečer, jer tko zna, možda Svetom Nikoli ostane još poklona u vreći pa ih odluči još jednom podijeliti svima. A vjerojatno bi mu trebalo ostati jer je i ove godine Grad Kutjevo  nabavio poklone za sve učenike od 1.-4. razreda na čemu i ovim putem izražavamo zahvalu Gradu Kutjevu.

 

 

 

 

Za kraj ove vijesti još jedan podsjetnik - što veće čizmice nešto više posla s uređivanjem, ali i veća mogućnost za dobiti veći poklon…   

 


Osnovna škola Zdenka Turkovića Kutjevo